Grafisch Atelier Friesland

tentoonstelling


10 aug - 8 sep 2019


Graphic Encounters (of the first kind)

Het Grafisch Atelier Friesland presenteert Graphic Encounters, een internationale grafiektentoonstelling die werd samengesteld door graficus Herman Noordermeer. De tentoonstelling is een wandeling door de internationale grafiekjungle met werken van toonaangevende grafici uit de V.S., Ierland, Engeland, België, Zweden, Roemenië, Slowakije, Polen en Japan. 

Graphic Encounters (of the first kind)

Graphic Encounters toont het complexe en rijke panorama van de hedendaagse grafiek met een grote verscheidenheid in techniek en beeldopvattingen. De individuele benadering en en de hoge kwaliteit zijn zichtbaar in de intense verkenning van meningsvorming en technische experimenten. De expositie is vergelijkbaar met een wandeling door de jungle; tijdens deze tocht ben je niet alleen gefocust op iedere afzonderlijke boom, maar ook op de manier waarop afzonderlijke bomen samen een jungle vormen. De werken van Graphic Encounters ontmoeten elkaar, net als bomen, in Kunstruimte H47 te Leeuwarden.

Vanwege de grote hoeveelheid en de hoge kwaliteit van het ingezonden werk presenteert het GAF maar liefst twee tentoonstellingen van Graphic Encounters. Deel 1 in augustus 2019 en deel 2 in november 2019.

Algemene informatie

Bezoekadres
Kunstruimte H47
Haniasteeg 47
8911 BX Leeuwarden

Openingstijden
woensdag—zondag: 12.00 – 17.00

Contact
info@h47.nl
www.h47.nl


Deelnemende kunstenaars

Aldona Bzowska (PL) 
Tobias Crone (DE) 
Peter Ford(UK) 
Ann-Kristin Källström (SE) 
Stephan Lawlor (IE) 
Ingrid Ledent (BE) 
Natalia Pawlus (PL) 
Ovidiu Petca (RO) 
Evan Summer (VS) 
Sakuta Tomiyuki (JP) 
Anna Trojanowska (PL) 
Tomas Zemla (SK) 

Curator
Herman Noordermeer


'Graphic Encounters' werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leeuwarden.