Grafisch Atelier Friesland

nieuwsitem


GAF geopend tijdens Covid-19

Sinds dinsdag 2 juni 2020 heeft het GAF zijn deuren weer beperkt geopend voor gebruikers, dit onder voorwaarden die passen binnen de richtlijnen van het RIVM. Deze voorwaarden blijven in elk geval gelden tot het einde van de zomervakantie van Noord-Nederland (16 augustus 2020).

GAF geopend tijdens Covid-19

Alles op een rijtje:

  • Open op maandag tot en met donderdag van 10.00 - 16.00 uur
  • Maximaal 3 personen + 1 werkplaatsassistent in het GAF
  • Reserveren verplicht via info@grafischatelierfriesland.nl of per telefoon 058 - 215 3110 tijdens onze openingstijden, benoem hierbij de techniek(en) die je wilt gaan doen. We doen ons best om je reservering snel te bevestigen.
  • In deze periode betaal je een gereduceerd tarief van € 6,- per dag of € 2,- per uur, hiernaast wordt nog € 3,- materiaalkosten in rekening gebracht indien van toepassing.

Waarom reserveren?

We hebben de werkplaats anders ingericht om bij het werken 1,5 meter afstand te kunnen houden. Hierdoor kunnen niet alle technieken tegelijk uitgevoerd worden. Daarom is het noodzakelijk dat wij weten welke techniek je wilt doen. Kom je voor de RISO-printer? Dan kan je reserveren voor 1 uur, dan weten wij of we nog iemand kunnen toelaten.

Deelnemers Clair-Obscur

We kunnen ons voorstellen dat jullie staan te popelen om jullie werk te komen drukken op de RISO-printer. We gaan er vanuit dat dit best mogelijk is binnen deze setting als wij gewend zijn aan deze manier van open zijn. Dus geef ons even om te wennen, dan zijn jullie vanaf maandag 15 juni welkom!

RIchtlijnen RIVM

We houden op de werkplaats afstand, en houden ons aan de richtlijnen. Heb je klachten? Stel het maken van grafiek dan nog even uit. Gelukkig krijg je van grafiek maken vieze handen, dus gaan we ervan uit dan een ieder geregeld zijn handen wast op de werkplaats.